Türkçe Oyun Yamaları Gelişiyor

Türkçe Oyun Yamaları Şu Anda Beta Olarak Çalışmaktadır.Daha Sonra ayrıntılı bilgi ve yamalar gelecektir.

20 Haziran 2012 Çarşamba

Company of Heroes 2 Türkçe Yama

Dünyanın en karanlık saat içinde Nazi işgalciler ücretsiz Rusya Anne için vahşi cephe savaşı yerleşmiş Sovyet Kızıl Ordusu'nun komutanı vardır.

Bu 1941 ve 14 milyondan fazla askeri kayıplar sonuçlanan Dünya Savaşı'nın en kanlı çatışma olacak şeyin başlangıcıdır.

Yakın yenilgiden savaşın en zorlu ve pahalı tiyatro, Doğu Cephesi'nde Almanya'ya karşı inanılmaz zafer ile Kızıl Ordu'nun mücadelelerine tanık oluyoruz.

Sizin askeri taktikler, bu çatışma çok halletmektir güç tutun. Eğer Berlin'e yol şut gibi bir askeri lider ve ellerinde Sovyet İmparatorluğu'nun gücünü olarak tanımlayacaktır taktik savaş meşgul.

Anavatan Çağırıyor!

Hitman Absolution Türkçe Yama


Hitman: Absolution bugüne kadar yaptığı en kişisel sözleşme üstlenen Orijinal Assassin izler. Ajans tarafından ihanete uğrayan ve polis tarafından avlanmış, Ajan 47 kendini bozuk ve çarpık dünyada kurtuluş peşinde bulur.

Hitman Sniper Challenge Türkçe Yama


Ödüllü Hitman serisi tamamen yeni bir faslın tetiği çekmeye hazır olun. Sadece Hitman Absolution öncesi alımlar için tek başına isabet kullanılabilir içinde reaksiyonlar, odak ve beceri test ederek Hitman Sniper Challenge nihai suikastçi olun. Silah ve HITMAN içine üzerinden taşınabilir yükseltmeleri kilidini: Absolution ve çevrimiçi lider kullanarak dünyadaki diğer oyuncular ile puanları karşılaştırın.

HITMAN: Absolution: SNIPER CHALLENGE ön alım HITMAN hayranları ödüllendirmek için bağımsız bir deneyim olarak yaratılmıştır.

Bir çatı partisi bakan bir balkon itibaren, korumalar onun tüm personeli ile birlikte, Aygır Silahlanma Richard Strong, Jr CEO'su yaptırmayı için görevlendirilmiştir. Yetenekli oyuncular mümkün olan en verimli şekilde kendi sözleşme yerine getirmeye çalışırken discretely bir vücut kurtulmak için birçok yaratıcı yollarını, puan çarpanları yararlanmak gizli ekstralar keşfetmek, donanım yükseltmeleri kilidini ve hayret edecek.

Prototype 2 Türkçe Yama


2009 Radikal Entertainment'ın en çok satan açık dünya aksiyon oyunu için devamı, Prototip ® 2 orijinal Prototipi eşsiz katliam alır ve nihai şekil değiştiren silah olma deneyimi devam ediyor. Bir merhum eşi ve çocuğu James Heller, kocası Çavuş ve bir asker ölmek için basitçe bıraktı.

Oyunun tüm yeni enfekte kahramanı gibi, oyuncular post-viral New York Sıfır çöllerinden kanlı bir sargı kesme James Heller Sgt yaşayacaksınız. Paralel olmayan yeni shapeshifting yetkilerle donatılan, oyuncular yavaş yavaş avlamak gibi, ölümcül yeni bir biyolojik silah ve yetenekler geniş bir genetik cephanelik inşa öldürmek ve nihai hedefe doğru kendi yollarını tüketmek - öldürmek için ... Alex ... Mercer!

Eğer yapımcısı öldürmek için hazır mısınız?

Spec Ops The Line Türkçe Yama

Spec Ops: The Line yaşamımızı etkileyen düşünülemez seçimler yapılmalıdır tarifsiz durumların ortasında koyarak oyuncuların ahlaka meydan okumak için tasarlanmış kışkırtıcı ve sürükleyici Üçüncü Kişi modern askeri Shooter oynanış özellikleri 2K Games yeni bir özgün başlık. Özellikler, sürükleyici, Apocalypse anımsatan hikayesi Şimdi ve yıkık bir Dubai Darkness ama set Kalp, yatay ve dikey yönelimli dünyada taktik takım tabanlı Delta Force oyun dahil, savaşta kullanılabilir yıkıcı kum fırtınaları, çok çeşitli modları ve haritalar, ve iki hizip sahip derin desteği.

Dubai'de bir felaket fırtınası tarafından haritadan sildi tarihten bu güne 6 ay oldu. Binlerce hayat şehri tahliye gönderilen Amerikan askerlerinin de dahil olmak üzere kaybolmuştur. Bugün, şehir, dünyanın en zengin ören, kum altında gömülü yatıyor. Şimdi gizemli bir radyo sinyali alıp-up Dubai ve bir Delta Recon Takım şehir sızmaya gönderilir. Onların misyonu basittir: kurtulanlar ve EVAC için radyo bulun. Ne buldukları savaş pençesinde bir şehir. Dubai kaydetmek için, onlar da delilik-Col kalbinde adam bulmak gerekecek. John Konrad.

Ravaged Türkçe Yama

Için hazır olun Perişan benzeri olmayan bir first-person shooter online multiplayer oyun. Doğal afetlerden dağıldı bir kıyamet sonrası toprakta bırak, "Resistance" ve kaybolan kaynakları, ayrılıkçı bölgeyi ve bunların çok hayatta kalmak için mücadele gibi "Tutucular" arasındaki mücadeleyi anlatıyor.

Scavengers arazi ve kendileri için her kaynak her geçen inç alma peşinde cani barbar bir baskın grubuz. Ve bu hedefe ulaşmak için bir şey duracaktır. Birisi onlara karşı ayaklandı sürece Onların başarısı kesindir. Direnç Scavengers ve medeniyet geri insanlığın tek şansı karşı dünyanın son umududur. Gün Apocalypse önce, özgürlük savaşçıları küçük bir grup felaket hayatta ve dünya yeniden ortaya çıkmaya yetecek kadar silah ve yiyecek saklama, Toprak altında derin sığınmış başardı. Ama bu sığınma dışında suçlular ve dünyanın daha az şanslı unsurlar bırakıldı. Sadece en vahşi hayatta. Şimdi seçim zamanı: senin yanında almak, sonra da silah seçin.

7 Haziran 2012 Perşembe

Call of Duty Black Ops 2 Türkçe Yama


Teknoloji ve silahlar yeni bir nesil yaratmak için yakınsak varsa yakın bir gelecekte, 21. Yüzyıl Soğuk Savaş içine Black Ops II sevkettiği oyuncular: fanlar, rekor eğlence franchise bekliyoruz Call of Duty ® gelmiş ne sınırlarını zorluyor savaş. Ön sipariş bugün.