25 Ekim 2012 Perşembe

Farming Simulator 2013 Türkçe Yama

Farming Simulator 2013 Türkçe Yama



Farming Simulator 2013, # 1 çiftçilik simülasyon oyunu!
Şimdiye kadar yapılmış en büyük ve en heyecan verici farming simulator hoş geldiniz! Farming Simulator 2013, bir modern çiftçinin rol almak için zorlu, büyük ve seçkin içerik ve birçok yeni özellikler ile zenginleştirilmiştir.
Hayvancılık, bitkileri, satış ... Bu büyük, tamamen yeni bir dünya kendi çiftliği yönetmek ve büyümek için size kalmış. Kariyer ve tam farklı misyonlar size ilerleme olarak, sadakatle sektöründe büyük isimlerinden yeniden yüz tarım araç ve makineleri daha kontrol edeceğiz: Case IH, Deutz-Fahr, Lamborghini, Same, Horsch ve yeni gelen Grimme ... Bu yıl, Farming Simulator bir video oyunu daha önce hiç görülmemiş daha farklı bitkileri (şeker pancarı ve patates), yeni hayvancılık (tavuk ve koyun) ve yeni araçlar ile geri döndü!
Farming Simulator 2013 de bir online modu ve online hizmetler ile gelir. En fazla online 10 diğer oyuncular ile veya yerel ağ üzerinden bir çiftlik yönetmek mümkün olacak. Ayrıca oyun sınırsız saat sağlayarak, dünyanın her yerinden oyuncular ile mods, araç ve ekipman paylaşabilirsiniz.
Birçok yeni özellik, yeni dünya ve Simülatörü 2013 Tarim özel araçlar ve makineler devasa filosu sayesinde Farming Simulator serisi en büyük tarım simülasyon ve en iyi taksit gemiye davet ediyor!

0 yorum:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.