10 Nisan 2012 Salı

Dead Island Aimbot Wallhack Hile




Tuşuna basın, atılabilen bir öğe donatın [Silah Atış] + [Drop Silah]. Senin karakterin madde atmak ve sonra hızla aynı maddenin bir kopyasını damla gerekir. Istediğiniz gibi kaç kez tekrarlayın.

Ayaklarınızı bak, tut [Silah Atış], ardından [Salıncak] tutun Doğru şekilde yapılırsa + Y., kalemi elinizden düşecek ve ayağına diğeri aşağı atmak olacaktır. Not: Bu yapılabilir ile analog ve dijital mücadele tarzı hem de.

Logan gibi oynarken, [Amaç] basılı tutun, ardından [Fury] tuşuna birden fazla zombi amaçlayan süre sonra RT tuşuna basın. Bunun yerine Logan, bıçak kullanarak, o senin donanımlı öğe çoğaltmak için oyun neden donanımlı silah atmak olacaktır.

Bu kokteyller, el bombaları, medkits gibi bir istiflenebilir öğe, donatmak, vb size öğe kapasitesi 9/10, 13/14 altında bir madde olduğundan emin olun, vb öğe donanımlı ve elinizde olduğundan emin olun. Sonra, Deo-Bomb, Kokteyl, veya Et Bait zanaat. Şimdi iki öğenin dizer biri olacak. Istediğiniz gibi kaç kez tekrarlayın. Sadece yeterince malzeme var emin olun. Not: bu şekilde yapılır, bu aksaklık bazen çalışmıyor gibi, çoğaltma olduğunuz öğeyi farklı bir tarifi kullandığınızdan emin olun. Eğer Deo-Bomb çoğaltarak Örneğin, Deo-Bomb tarifi kullanmayın. Bu glitch oyunun bir yamasız versiyonu yapıldı. Sen için "Clear sabit disk önbelleği" kodunu kullanarak oyunu için tüm yamaları silebilirsiniz


DOWNLOAD






0 yorum:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.