18 Nisan 2012 Çarşamba

Revelations 2012 indir Zamunda Torrent Full Download

Armageddon. Apocalypse. Gün sonu. Bunun çalkantılı bir sona erecek bildiğiniz gibi yıldızlara yol gökyüzü ve medeniyet inecektir zaman Maya kehaneti 21 Aralık 2012 tarihinde yeni bir dünya çağın başlangıcı kehanetlerde bulunur. Bu tarih, en korkunç düşman uyanışı geldi ve onunla oldu. Galaktik uyum rezil Tanrılar bizim evrenimizin erişim sağlayan bir portal açılmış bir dışlayıcı sağladı. Kader başka bir boyut ve imha ve esir insanlığı kurtarmak için her türlü olumsuzluğa karşı savaşa bu portal aracılığıyla teleport için 4 karakter seçmiştir. Ekip çalışması ve stratejisi, kullanma dört kahramanlar bu kötü düşmanları mağlup ederek insanlığa kaydedebilirsiniz?

Revelations bir bunaltıcı ormanda ortamda alternatif bir boyut ile 2012 oyuncu ilerleme ağır antik Maya kültüründen etkilenmiştir. First-person shooter aksiyon bulmaca çözme ile birleştirilir co-op modunda dört oyuncu ile çalınabilir büyüleyici bir kampanya metodik henüz hızlı düşünme takım oyunu gerektirir. Oyuncular toplayarak 15 farklı haritalarda bu tehlikeli labirent aracılığıyla yol gitmek kendilerini ilerletmek için "suki-tok" bütün şeytani kölelerinin ordularını mücadele ederken. Her seviyenin sonunda, karakterler henüz en büyük meydan okuma ile karşı karşıyayız, tanrılar kendilerini! Her Tanrı mağlup gibi oyuncular silah kapasitesini artırmak için bir kristal kazanır. Oyuncular, kendilerini bekleyen bir sonraki duruşma, birbirini izleyen her kristal kullanmanız gerekir. Tüm kristalleri toplayın ve bu destansı yolculukta muzaffer olmak Tanrılar yenmek.

Buna ek olarak, çoklu oyuncu modları, staz etiketi veya takım ölüm maçı kahramanlar veya şeytanlar ya olarak oynayan arkadaşlar ile dört-on-dört rekabet sağlar. Revelations 2012 de savaş çok oyunculu haritaları galası sahiptir. Bu benzersiz mod rakibiniz yürürlüğe ilerlemek ve onların patronu yok etmek düşman üssüne sızmak

0 yorum:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.