17 Nisan 2012 Salı

The Witcher 2 Assassins of Kings Enhanced Edition indir Zamunda Torrent Full Download

PC sürümü kazanan ilk ödül ile karşılaştırıldığında, Enhanced Edition yeni ve heyecan verici içeriği çok özellikleri:
Oyun Ek saat: Yeni büyük maceralar hikaye genişletilmesi ve yeni karakterler, gizemler ve canavarlar tanıtan, önceden görülmeyen yerlerde ayarlayın.
New Game Giriş ve sinematikler: Aedirn Kralı Demavend suikast gösteren yeni, üç buçuk dakikalık sinematik önceden render dahil tüm yeni animasyonlar ve kesme sahneleri,.
BAFTA ödüllü ve Oscar adayı Tomasz Baginski Witcher 2 anlatılan hikaye için sahne ayarı, yaşam için bu tuşu tarihsel olay getiriyor.
Dahil olmak üzere-to-date DLC ve PC oyun 2.0 versiyonu tanıtılan tüm yenilikleri:
Arena Mode - oyuncu düşman sonsuz dalgalara karşı mücadele etmek ve onların mücadele becerileri test etmenize olanak sağlayan bir arcade modu. Oyuncular forumları veya Facebook için yüksek puanları yükleyerek arkadaşlarıyla birlikte bunların sonuçları paylaşabilirsiniz.
Yeni, kapsamlı eğitim sistemi - oyuncular yavaş yavaş ve düzgün bir oyun dünyası ve Geralt'ın maceralarını dalmış sağlar.
Koyu Modu - Eşsiz karanlık temalı öğeleri, hardcore oyuncular için tasarlanmış bir zorluk seviyesi. Bu zorluk düzeyinde, hatta daha fazla önem savaşa hazırlık, savunma manevraları ve fırsatçı hücum üzerine yerleştirilir.

0 yorum:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.