21 Nisan 2012 Cumartesi

Port Royale 3 Türkçe Yama


Karayipler, çalkantılı 17. Yüzyılda. İspanya, İngiltere, Fransa ve Hollanda güçlü krallıkları koloniler üzerinde mücadele. Ve orada, ve tek amaçları Yeni Dünya'da en güçlü adamı haline genç bir kaptan vardır. Bu amaca ulaşmak için, mevcut iki kampanyaları birini seçebilirler: Bir Adventurer veya Trader olacak?

Eğer Adventurer yolunu seçerseniz, denizlerin fethi için affetmeyen bir kampanya yol: istila, korsan, ödül avcılık, baskın, bu Karayipler'de kendi imparatorluğunu kurmak için ne gerekiyorsa yapın. Ve elbette, ticaret seviyelere oynamak için daha az önemli bir role sahip olacaktır.

Trader yolu çoğunlukla kendi zenginlikleri ve ekonomik güç geliştirme hakkında, karşısında vardır. Yeni Dünya'nın en güçlü Trader olmak için, ticaret yolları oluşturmak sanayi kurmak ve kolonilerin ekonomisini geliştirmek zorunda.

Tabii ki, Free Play modunda, size kendi benzersiz ve heyecan verici bir hikaye oluşturmak icar, istediğiniz herhangi bir şekilde bu iki karıştırabilirsiniz.

Alkışlanan Port Royale serisinde ilk kez, Karayip güzel ve görünen o ki böyle barışçıl denizlerde yalnız değilsiniz. Multiplayer modu LAN veya internet üzerinden oynamak için 4 oyuncu sağlar. Başarılı bir ticaret şirketi geliştirmek güzel 3D deniz savaşları içinde gemilerin yol ve diz rakiplerinizi zorlamak!



0 yorum:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.